6 راهکار ساده برای کاهش مصرف شیرینی را بشناسید

written by ناهید پورمرز 1 شهریور 1398
کاهش مصرف شیرینی

در طی روز فکر خوردن یک تکه شکلات ذهن شما را به خود مشغول می‌کند؟ دیگر راه فراری نیست و باید آن را بخورید. اما اگر راهکار هایی برای کاهش مصرف شیرینی وجود داشته باشد، چه؟ بهترین کار، پرسیدن راه چاره از دیگران است.

اکنون، زمان آن رسیده که تمام تاکتیک‌ها را به محک بگذارید. فهرست کامل این راهکارها را بخوانید و ببینید دفعه بعد که با این شرایط مواجه شدید، کدام یک را مایلید امتحان کنید.

6 روش ساده برای کاهش مصرف شیرینی

چند حبه انگور یخ زده بخورید

خوردن حبه انگور یخ زده

این میان وعده خوشمزه حاوی شکر طبیعی است اما در مقایسه با شکرهای افزودنی به شیرینی‌ها، کالری کمتری دارد و سرشار از مواد مغذی است. به دلیل اینکه انگور یخ زده بسیار سرد است، مدتی طول می‌کشد که یک فنجان پر از این میوه را میل کنید و در نتیجه، کم کم فراموش می‌کنید که چرا ابتدا دلتان یک چیز شیرین می‌خواست.

یک تکه شکلات خیلی تلخ بخورید

خوردن تکه شکلات خیلی تلخ

چرا شکلات خیلی تلخ؟ اگر می‌خواهید شکر کمتری بخورید، لازمست برچسب غذایی مواد را بخوانید. گاهی اوقات، ممکن است روی برچسب نوشته شده باشد «شکلات تلخ»، اما در واقع تنها شامل 60 درصد و یا کمتر کاکائو باشد. اگر دنبال شکلات واقعاً تلخ می‌گردید، باید سراغ 80 درصد کاکائو یا بیشتر بروید. شکلات های دیگر حاوی 30 الی 50 گرم شکر (در هر 100 گرم) هستند؛ در حالیکه شکلات های خیلی تلخ کمتر از 15 گرم (در 100هر گرم) شکر دارند.  و مطمئن باشید که قادر نخواهید بود همه آن را بخورید. در واقع، زودتر از آنچه فکرش را می‌کردید، اشتهای شما از بین خواهد رفت.

بیشتر بخوانید:  ترافل شکلاتی

برای کاهش مصرف شیرینی به غذاهای خود دارچین اضافه کنید

تا به حال بدن سازان با بدن هایی تکه تکه را دیده‌اید؟ آماده شدن برای رقابتی مانند این، به معنای عادت کردن به زندگی بدون شکر است. یکی از روش های این بدنسازان برای خوردن سفیده تخم مرغ و بهتر کردن مزه ماست کم چرب، اضافه کردن دارچین به آن است.

در کمال شگفتی، هنگام خوردن دارچین احساس می‌کنید که یک غذای کاملاً شیرین را می‌خورید. مطالعات نشان داده است که دارچین قند خون را کنترل کرده و از بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.

دندان های خود را مسواک بزنید

مسواک زدن دندان

وقتی دندان را مسواک می‌زنید، مغز فکر می‌کند که زمان خوردن غذا به سر رسیده.‌ یا شاید هم چنین فکری نکند. در هر صورت، نگران نباشید. حتی اگر بدانید که هنوز زمان صرف غذا تمام نشده، مسواک زدن دندانها باز هم برای کاهش مصرف شکر مفید خواهد بود. طعم نعنای سرد در دهان هر مزه‌ای را که وارد دهان شود، به هم می‌زند. بنابراین، اگر هیچ اتفاقی هم نیافتد، باید مدتی صبر کنید تا طعم شیرینی را احساس کنید و تا آن زمان، ممکن است نظرتان را عوض کرده باشید و سراغ چیز دیگری رفته باشید. شاید یک حرکت ورزشی.

برای کاهش مصرف شیرینی ورزش کنید

برای از بین بردن میل شدید به شیرینی نباید تنها به منحرف کردن ذهن از شکلات برای مدتی کوتاه بسنده کرد. اگرچه این روش مؤثر است، اما ورزش می‌تواند اثرات ماندگارتری در این رابطه به جای بگذارد. اثر «Post-Workout High»، یا اثر «Post-RunEuphoria» بعد از دویدن، یک تأثیر روانی و شیمیایی روی مغز است و احتمال حمله به شیرینی را در شما کاهش می‌دهد. چرا؟ به این دلیل که بر اساس مطالعات، اثر شادمانی بعد از ورزش فرد را خوشحال‌تر، مطمئن‌تر، و راضی‌تر می‌کند. احساس پیروزمندانه نزدیک شدن به اهداف شما را به بروز رفتار سالمتر ترغیب، و از شیرینی‌ها دور می‌کند و آرزوی یک غذای سالمتر را – حداقل در کوتاه مدت- در شما برمی‌انگیزد.

بیشتر بخوانید:  شیرینی خانگی بادامی

در مورد شکر بیشتر بدانید

شکر

دشمن خود را بشناسید. هر چه در مورد تأثیرات شکر بر بدن بیشتر بدانید، آسانتر به آن نه خواهید گفت. در مورد اثرات آن بر بدن و فواید دوری از آن بیشتر بدانید. به نظر می‌رسد که هر چه بیشتر از شکر دور بمانید، آسانتر از آن اجتناب خواهید کرد. به این دلیل که مزه شیرینی دیگر غذاها را بسیار بهتر درک خواهید کرد. حتی برخی از افراد، بعد از مدتی دوری از شکر، شکلات شیری می‌خورند به این دلیل که آن را بسیار شیرین می‌دانند. اگر مایل به شکرزدایی بدن هستید، به مدت 30 روز از خوردن آن اجتناب کنید و بعد ببینید چه اتفاقی خواهد افتاد.

سخن آخر

خوردن شکر هر چند وقت یکبار بخشی از رژیم غذایی سالم است. اما دانستن راه هایی برای کاهش مصرف شیرینی نیز حائز اهمیت است تا بتوانید جذب روزانه شکر را کم کنید. در ابتدا به خود سخت نگیرید و سعی کنید هفته‌ای دو بار بر میل شدید خود به شکر غلبه کنید. وقتی دانستید بهترین روش برای شما کدام است، تمرین روزانه آن برای شما آسانتر خواهد بود.

مطلب را به اشتراک بگذارید

مقالات مرتبط را بخوانید

بدون دیدگاه